Fordele 
Hvilke fordele får din virksomhed ved at vælge os?


  • Omkostningseffektivitet – Det er ofte en billigere løsning at lade os udføre oversættelsesarbejdet end at lade interne medarbejdere kæmpe med opgaven. Og jo mere, din virksomhed får oversat hos os, jo billigere bliver det: Vi bruger  oversættelses-værktøjer, der automatisk genkender sætninger fra tidligere oversættelser og genbruger dem.
 

  • Ensartet sprogbrug – Vi tager udgangspunkt i din virksomhed for at sikre, at den oversatte tekst passer naturligt ind i virksomhedens øvrige materiale. Samtidig genbruger vi tidligere oversættelser ved hjælp af oversættelsesværktøjer for at sikre ensartethed i oversættelserne. Det giver bedre kvalitet i den interne og eksterne kommunikation.

     
  • Kvalitet – Vi er statsautoriserede translatører og har et meget højt sprogligt niveau. Når vi arbejder med en tekst i oversættelsesfasen, støder vi jævnligt på fejl, uklarheder og typografiske fejl, som samtidig kan luges ud. Så oversættelsen bliver en gennemarbejdet tekst af høj kvalitet med et klart budskab.

     
  • Altid levering til aftalt deadline.
CC Translation ● Hvedemarken 1, DK - 3060 Espergærde ● Tlf./tel. (+45) 20912171 ● mail@cctranslation.dk ● Cvr. nr./no. 26865980
Lav din egen hjemmeside med mono.net